Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

29 de gener de 2011
0 comentaris

J.P.

Quin significat té aquesta abreviatura? No, no és una marca de whisky. Seguiu llegint si voleu saber-ho.

Aquesta tarda s’han celebrat els congressos regional (Camp de Tarragona) i comarcal (el Tarragonès) de Solidaritat Catalana per la Independència, que han servit per constituir les primeres executives. Han estat elegits Hèctor López Bofill com a coordinador regional, Manel Pereira com a coordinador comarcal i la resta de companys per a les diferents responsabilitats. Hi ha notable presència de gent jove i poc contaminada per la política tradicional, i això és un gran què. Per cert, que jo he estat elegit secretari d’organització i finances del Tarragonès, per unanimitat.

La nova formació independentista, que ja va fer un gran resultat entrant al Parlament de Catalunya amb quatre diputats (cosa ben difícil, atès el silenci vergonyós i vergonyant dels grans mitjans de comunicació), té ara per davant la responsabilitat de decidir primer, com i on es presentarà a les eleccions municipals, i després preparar a consciència la campanya electoral. No hi ha dubte que amb els dos magnífics equips escollits avui el repte de fer entrar la regeneració democràtica i l’independentisme conseqüent als ajuntaments serà molt menys costerut i més apassionant.

I les dues lletres del títol del bloc? Doncs poden significar moltes expressions, i en Manel Pereira, en el seu discurs d’agraïment pel suport rebut, ens n’ha citat unes quantes: “jo puc”, “junts podem”, “ja (n’hi ha) prou”…, totes amb un deix obamià, com podeu comprovar. Però J.P. també pot significar “Jordi Pujol”, que amb l’editorial de l’altre dia s’acosta una mica més als nostres postulats. Rendició o independència? Algú es vol rendir? Nosaltres no.

[A la imatge, el nou coordinador regional Hèctor López Bofill atenent els mitjans de comunicació després de la seva elecció]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!