L’indocumentat de Solidaritat

Un apunt meu de la sèrie sobre la campanya electoral (el de Salou) ha merescut un escuet comentari de Jordi Cornet tractant-me d'”indocumentat” a l’hora d’esmentar Reagrupament.

Em vaig proposar, ja fa temps, no parlar malament de la formació de Carretero per diverses raons. Una, que el procés que va portar a una divisió de l’oferta electoral de l’independentisme no retòric ja estava superat, ja n’havíem parlat prou i era absurd donar-hi més voltes. I una altra, i més important, que atacar infantilment a Reagrupament era fer el joc als enemics de Solidaritat, i per extensió de l’independentisme. Potser d’aquesta actitud prové anomenar-los “cosins germans” a l’apunt, cosa que pot ser entesa com una broma. I és que, per molt que rellegeixi l’apunt, no aconsegueixo veure-hi cap afirmació que porti Cornet a tractar-me d’indocumentat. De manera que hauria de ser el propi comentarista el que ens tregui a tots de dubtes i ens digui perquè sóc un indocumentat a l’hora de parlar de Reagrupament. Sospito però que es tracta d’una desqualificació genèrica contra tot allò que prové de l’òrbita de Solidaritat . Potser els resultats electorals tenen alguna cosa a veure amb tot plegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *