COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

10 d'octubre de 2013
0 comentaris

Austericidi pressupostari per a les comarques de l’interior

ELS PGE DE 2014 ABANDONEN LES COMARQUES DEL CAMP DE TÚRIA I LA SERRANIA

El portaveu comarcal de Compromís, Paco Garcia, reclama una major implicació econòmica de l’Estat cap a les comarques de l’interior valencianes”.

El portaveu comarcal de Compromís, Paco Garcia Latorre, ha assegurat que “els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per 2014 tornen a deixar oblidats nombrosos projectes estratègics per a la comarca del Camp de Túria i la Serrania”.

Garcia ha destacat que “en estos pressupostos no es contemplen actuacions tan necessàries com: la finalització de la CV-35 amb l’A-3 des de Benaguasil a Xest, un eix viari que vertebraria el segon cinturó metropolità i dinamitzaria l’activitat industrial a la zona, s’ha tornat a deixar en sec les partides per a millora de sistemes de reg del Canal Principal, no es contempla cap partida pressupostària per a la finalització de la línia de metro entre Riba-roja i València, ni tampoc per millorar les freqüències i temps de recorregut en la Línia 1. Així com tampoc s’ha destinat ni un euro en els fons de compensació territorial per a la finalització i posada en funcionament de l’Extensió Hospitalària de l’Arnau de Vilanova a Llíria. +info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!