Eleccions al Parlament’10 (0: Som-hi?)

Aquesta nit, a les dotze, l’hora de les bruixes, comença la campanya electoral més apassionant per al país (s’hi preveuen canvis de gruix) i per mi (em presento com a candidat). Inicio una sèrie d’apunts on faré la crònica del dia anterior, opinaré sobre temes diversos, parlaré dels meus adversaris, faré propostes (que no promeses) electorals, avançaré l’agenda d’actes dels propers dies, etc. Pot ser entretingut. Com entretinguda serà aquesta campanya electoral, a pesar de ser la continuació d’una llarguíssima i pesada pre-campanya. Demà comença el compte enrera per uns comicis que han de canviar moltes coses, esperem. Som-hi?

[SEGUEIX…]

AGENDA POLÍTICA

Divendres, 12 de novembre, 00,00 h. Inici de la campanya electoral. Enganxada de cartells a la Rambla Nova de Tarragona.

Divendres, 12 de novembre, 20,00 h. Acte electoral de Solidaritat Catalana per la Independència, amb Joan Laporta, Alfons López Tena, Uriel Bertran, Hèctor López Bofill i Albert Pereira. Al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Dissabte, 13 de novembre, 19,00 h. Acte electoral de SCI a Gandesa. Al Palau Castellà.

Diumenge, 14 de novembre, 12,00 h. Gran vermut de SCI a Bonastre. Al Local Cultural. 

Diumenge, 14 de novembre, 20,00 h. Acte electoral a Sarral. A la Sala Recreativa Municipal.