COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

31 de març de 2011
0 comentaris

Regalarà Fabra Red-Bull en una festa RAVE per l?aeroport de Castelló?

El President de Castelló ha inaugurat un aeroport que ha costat més de 150 milions d’euros que no te cap avió i sense permís de navegació.

Com l’economia està mal i l’aeroport sembla que va a ser inicialment “peatonal”, on les parelles podran anar a festejar, els iaios a prendre el sol i els mes joves a recorrer-lo en skaters o bicicleta, es rumoreja que el mega imputat President de Castelló, ha decidit fer una festa RAVE on es va a regalar Red-Bull per a que la gent tinga “ales” i puga volar sense necessitat de comprar bitllets, ni fer cues en les terminals, ni ser registrats en els mostrador de l’aduana.

A més, com a complement de la nova terminar aeroportuaria, la gent es pot dur el camping gas i aprofitar per fer una festa familiar, barbacoes i alguna que altra paelleta. Durant les festes de pascua, a més, es celebrarà un festival per empinar el catxirulo i es repartiran mones. Es convida a que cadascú aporte alguna cosa per animar la festa, com equips de música, batuqueros o dolçaines. La jota valenciana la interpretarà Rita Barberà en un trage típic valencià adornat de moltes flors rojes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!