Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

6 de setembre de 2010
0 comentaris

Comença la temporada 2010-2011

La meva excusa de passeig vespertí era avui arribar-me a l’Abacus a comprar un paquet de folis per la impressora. He hagut de desistir d’aquesta insensatesa. Cues inacabables per pagar els llibres de text, gent gran i canalla de totes les edats a la porta… fins i tot el carrer estava mig col·lapsat de gent i cotxes.

He deixat els folis per millor ocasió. Del que no em podia escapar és de comprar quatre articles de primera necessitat alimentària, de manera que he entrat al Mercadona, establiment que feia la digna competència a Abacus pel que fa a gernacions amunt i avall, nervioses, acaparant productes, com si s’acabés el món… Era francament difícil moure’s pels passadisos. Casualment, hores abans havia decidit apuntar-me al grup de Facebook “señoras que circulan por Mercadona como Ben-Hur“. Ja som 15.705 seguidors, i abans que acabi la jornada en serem molts més, segur.

Quina és la raó d’aquesta bogeria col·lectiva? Doncs molt senzill, demà comença el curs escolar, circumstància que juntament amb l’inici de la sacrosanta lliga futbolera marca el tret de sortida de la temporada 2010-2011. Tornada a la normalitat? De cap manera, es presenta més apassionant que mai, en tots sentits. En el terreny informatiu ens esperen la vinguda del Papa, les eleccions al Parlament (la carrera de Ben-Hur serà un joc de nens comparat amb la campanya electoral) i el Barça-Madrid, tot el novembre. Estarem ben distrets.


[Amb el començament de temporada, aquest bloc inicia també un nou servei: una agenda d’actes culturals o polítics d’interès. D’interès segons el meu parer, és clar]

ACTES ONZE DE SETEMBRE

 

Dimecres, 8 de setembre, 19 h. Conferencia ‘L’Onze de Setembre, avui’, a càrrec de Jordi Porta, president del Centre UNESCO de Catalunya. Als Jardins de Casa Canals, c. Granada, 11, Tarragona.

 

Dissabte, 11 de setembre, 10 h. Ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Passeig Marítim Rafael Casanova, Tarragona.

 

Dissabte, 11 de setembre, 19,30 h. Sardanes, Cobla Cossetània. A la Rambla Nova de Tarragona.

 

Dissabte, 11 de setembre, 19,30 h. Castells. Rambla Nova de Tarragona, entre c. Sant Francesc i c. Sant Agustí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!