Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

27 d'agost de 2010
0 comentaris

Candidat a candidat

El dimarts passat vaig formalitzar la meva candidatura a les eleccions primàries de Solidaritat Catalana. Aquestes tindran lloc el proper 4 de setembre i serviran per confegir les llistes definitives a presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Amb aquest procés de primàries, Solidaritat Catalana predica amb l’exemple i compleix ja el primer dels seus compromisos: que els seus representants a la cambra siguin elegits per i entre els associats, decidint noms i llocs d’ordre a una llista que, per imperatius legals, és tancada. Democràticament, de dalt a baix. Serà l’única de les opcions polítiques que haurà utilitzat aquest sistema de selecció: un factor important a tenir en compte el dia de les eleccions parlamentàries.

Som molts els companys i companyes de Solidaritat Catalana que competirem lleialment, amistosament, per un lloc a les llistes. Cadascú ho farà amb les seves millors armes: la paraula convincent, l’argumentació raonada, les propostes atractives, l’ús intel·ligent de les noves tecnologies… El que cap de nosaltres farà és demostrar fidelitat canina a cap cúpula de partit, ni lleparà el cul al seu cap de files.

Pel que fa a mi, tant si és un èxit com un sonor fracàs, la petita aventura i la gran experiència haurà valgut la pena.

AGENDA SOLIDARITAT CATALANA

Dimecres, 1 de setembre, 20 hores. Presentació de SC a Reus, amb la presència de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran. Al Teatre Bartrina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!