Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

13 d'agost de 2010
0 comentaris

“Una hora más en Canarias”

Un embolic en el que hi participen una dona molt decidida, el marit, l’amant (d’ella), la nòvia (d’ell), la germana (de la primera dona), la mare (de l’amant) i el presumpte pare (també de l’amant). L’amant fuig de la dona perquè estima la nòvia i per recuperar-lo (l’amant) se l’endu a les Canàries, on viu la seva mare (d’ell, vull dir) i on vol muntar un xiringuito de platja (també ell). Em seguiu?

És una comèdia bastant esbojarrada, tirant a almodovariana, amb dones al caire d’un atac de nervis (una fins i tot levita) i amb vestits cridaners tipus anys seixanta. No hi surt la Marisol, però casi. Si afegim els números musicals tindrem una mena de Bollywood insular. El protagonista no és altre que Quim Gutiérrez, sí, el marrec de Poblenou, actor que es mereix millors pel·lícules. També hi surt La Hierbas, d’Aquí no hay quien viva, i amb això està tot dit.

Tot plegat per fer que la gent viatgi a Tenerife, que per alguna cosa el Cabildo ha deixat anar uns quants quartos. Sincerament, si del que es tracta és de promocionar els encants de Garachico, bonic poble de l’illa, hi havia millors maneres que subvencionar aquesta comedieta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!