Prendre la paraula

jordimartifont

21 d'abril de 2015
0 comentaris

Llista de la CUP de Tarragona a les Eleccions municipals del 24 de maig del 2015

Foto grup municipals 2015 SD
Llista CUP Tarragona
Eleccions municipals 2015

1. Laia Estrada Cañón. De Sant Pere i Sant Pau. Llicenciada en Ciències
Ambientals i Màster en Estudis Territorials i de la Població. Professora d’una UEC. És militant
de la CUP de Tarragona i participa en el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de
Tarragona. Ha participat activament en el moviment feminista amb el col·lectiu Cau de Llunes
i en altres moviments de la ciutat com l’assemblea per l’habitatge, la plataforma aturem el
POUM i la plataforma STOP parquímetres.

2. Jordi Martí Font. De la Part Baixa. Doctor en Filologia Catalana per la URV i Màster en Tendències actuals de la crítica literària per la mateixa universitat. És professor d’Arts Escèniques i Literatura Catalana al Vendrell. És independentista i anarcosindicalista, militant de la CUP de Tarragona i lluitador en defensa d’una escola pública i de qualitat. Ha publicat diversos llibres sobre lluites socials i literatura.

3. Marc Ferré i Llauradó. Pedagog. Ha militat a Maulets i ha estat vinculat a diferents moviments anti-militaristes i insubmisos de la ciutat. Ha participat de diverses entitats i associacions culturals. Impulsor de Tarragona Decideix. Militant de la CUP de Tarragona.

4. Conchi de Tera Madrid. Administrativa a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona des de fa 30 anys. És membre de la Junta de Personal de l’Hospital Joan XXIII i activista del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona i del Grup de Treball de Sanitat de la CUP.

5. Aitana de la Varga Pastor. Doctora en dret i professora a la Universitat Rovira i Virgili, especialitzada en qüestions de dret administratiu, dret local i dret ambiental. És cantant i també castellera dels Xiquets de Tarragona. Milita a la CUP i sempre ha estat vinculada als moviments socials en diversos àmbits.

6. Santi Fortuny Pàmies. Cuiner. És membre de l’organització socialista i independentista Endavant (OSAN), del Casal Popular Sageta de Foc, de la comissió gestora de Barraques i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

7. Jaume López Martín. Professor de secundària i delegat sindical d’USTEC·STEs
també és membre de l’ONG Entrepobles i veí del barri del Port.

8. Núria Bota Cabau. Mestra i antropòloga. Actualment treballa a l’escola pública Torreforta, ha estat membre de la Plataforma SOS Educació Pública de Tarragona. Activista dels drets humans al Sàhara Occidental i impulsora del projecte “Una Finestra al Món: intercanvi d’experiències educatives als campaments de refugiats saharauís”.

9. Joan Manel Burillo Cortés. Graduat en Treball Social, i tècnic d’atenció sociosanitària a persones dependents. Vinculat al món del teatre, la cultura i a l’educació en el lleure.

10. Ana Solé Llop. Nascuda a Nonasp (Matarranya – Franja de Ponent). Ha treballat per a Metges sense Fronteres, Fundació Solidaritat UB, Món-3, Centre d’Estudis Africans… Activista en les mobilitzacions contra el Banc Mundial i el FMI a Barcelona al 2001 i la Campanya contra l’Europa del
capital i contra la Guerra de l’Iraq.

11. Mireia Ros Domènech. Doctora per la URV amb la tesi “Presoneres del moviment republicà irlandès, Her Majesty’s Armagh Prison 1971 – 1982”, Màster en Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa i Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l’Administració. Actualment treballa a la Universitat Rovira i Virgili com a investigadora. Militant de Cau de Llunes.

12. Miquel Prats Ricomà. Mestre de primària i de música. Músic en actiu en diverses formacions del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

13. Albert Ventura Pedrol. Llicenciat i màster en Filologia Catalana, és postgraduat en assessorament lingüístic, escriptor i professional autònom. Ha estat vinculat amb entitats culturals de la ciutat. Soci d’Òmnium Cultural del Tarragonès i del Casal Popular Sageta de Foc.

14. Francesc Mínguez i Reventós. Llicenciat en Filologia Catalana. Actualment, treballa de forner. Membre del programa de ràdio Ganjanights i coorganitzador de la Barretinada FreeStyle. Vinculat a diversos moviments independentistes. Impulsor del Correllengua a Tarragona.

15. Sara Masalias Palou. Estudiant d’Antropologia i cursant el grau d’Història a la URV. Milita al Sindicat d’ Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Compagina els estudis amb feines precàries de monitora.

16. Pau Francesch Sabaté. Politòleg, cursant el Màster oficial de Ciutadania i Drets Humans; Ètica i Política a la UB. Ha militat en moviments socials de l’entorn de l’Esquerra Independentista i en d’altres com l’Assemblea de Facultat de Ciències Polítiques i l’Assemblea Anarquista de la UPF. Cofundador, redactor i coeditor de “Tàrraco Profana”. Cofundador, militant i treballador de la Cooperativa de Treball Editorial i Impremta Tinta Profana.

17. Roser Calaf Rull. Diplomada en Infermeria, actualment infermera d’Urologia (Coordi-
nadora Assistencial d’Urologia de la Xarxa Santa Tecla). Membre del Cor Sageta de Foc i del cor The
Issel’s Singers.18. Eva Guerrero Álvarez. Llicenciada en Psicologia per la URV i
Màster en Teràpia Psicomotriu i Màster en intervenció i investigació en psicologia Social per la UAB. Treballa com a educadora social en un centre d’acollida.

19. Elisabeth Sánchez Legaz. Nascuda a Amposta. Historiadora de l’art amb un
màster en estudis de gènere, treballa en un Llibreria. Col·labora a Cau de Llunes i també participa
activament del Casal Popular Sageta de Foc.

20. Xavier Salsench Antón. Professor. Vinculat als moviments culturals de la ciutat
com ara “Dames i Vells” i també a la companyia teatral “Nascuts de Peu en Terra” de Tarragona.

21. Helena Torrell Galceran. Llicenciada en Biotecnologia i especialitzada en biomedicina a la UB. Treballa al Servei de Recursos Científics i Tècnics de la URV com a tècnic especialista en Genòmica. Va impulsar l’assemblea local de la Plataforma per la Llengua i ara en la lluita feminista a Cau de Llunes.

22. Jaime Rodríguez Calero. Va començar a treballar als 14 anys on ha estat més de 30 anys treballant al voltant de la indústria petroquímica a través d’empreses subcontractades. Activista sindical i de diversos moviments socials i veïnals de la ciutat.

23. Dani Terraza Solis. Nascut a Jorba (Anoia), és antropòleg social i cultural, actualment treballa com a educador en l’àmbit de serveis socials. Ha treballat en la lluita per l’alliberament LGTBI, teixit social i cultura popular.

24. Eduard Laguens Velasco. Sociòleg i politòleg especialista en processos de participació i desenvolupament comunitari, ha col·laborat amb diversos centres d’investigació. Ha participat en diferents moviments socials (anarcosindicalisme, antimilitarisme, centres socials autogestionats, solidaritat internacionalista) a l’Aragó, al País Basc i a les comarques tarragonines.

25. Mercè Sardà Pons. Catedràtica de Llengua i literatura catalana a l’Institut Martí i Franquès. Directora del Grup de Teatre Vis de Vanadi a través del qual ha impulsat la creació de la Mostra de Teatre Jove, motor del teatre juvenil a la ciutat, i la Mostra d’Espectacles de carrer.

26. Olga Peña Suay. Nascuda a Lleida i crescuda a Castelló de la Plana, ha viscut a molts llocs per motius laborals des dels divuit anys. Ara viu a Sant Pere i Sant Pau i és integrant de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Treballa com a Tècnica de Qualitat a un Taller de Soldadura a Constantí. Sempre he estat vinculada a col·lectius i grups de caire feminista i independentista tant a Castelló com a la resta de llocs on ha viscut.

27. Teo Mayayo Artal. Tècnic avícola i infermer en excedència. Metge, inspector, gerent hospitalari GH-32. Treballador i funcionari públic del Departament de Salut (1980-2015). Metge avaluador d’ICAM. Defensor de la Sanitat Pública. Prové de la lluita antifranquista. Va ser Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Montblanc (1996-1999).

SUPLENTS
1. Alba Torres Rossell. És educadora social i amb experiència tant de voluntària com laboralment. És militant de l’Esquerra Independentista des de fa sis anys i té una participació activa al projecte del Casal Popular Sageta de Foc.

2. Albert Miró Rovira. Diplomat en relacions laborals per la Universitat Rovira i Virgili. Militant al Bloc d’Estudiants Independentistes i en diferents col·lectius per la dinamització cultural, social i política. Militant de la CUP de Tarragona.

3. Amanda Casas Torres. Diplomada en Turisme. Treballa d’educadora en una escola de la ciutat, des de jove participa en entitats de caire cultural i lleure de la ciutat de Tarragona. Militant de la CUP de Tarragona.

4. Enric Ramon Guim Domènech. De Tarragona. Enginyer tècnic agrícola dedicant-se a la Jardineria. Membre de la Colla Castellera dels Xiquets de Tarragona.

5. Víctor Merino Sancho. Nascut a Xàtiva i resident a Tarragona des del 2009. Llicenciat i doctorat en Dret per la Universitat de València. Professor de Filosofia del Dret a la URV. És membre de diferents col·lectius.

6. Arnau Figueras Benet. Ha estudiat disseny gràfic a l’Escola d’Art i Disseny la Llotja, treballa en un estudi de disseny a Torredembarra i és militant de la CUP de Tarragona. Ha militat a l’assemblea de joves i a Arran. Els últims anys també ha estat vinculat a l’organització de Barraques.

7. Mar Joanpere Foraster. Ha militat a Maulets i al SEPC, actualment col·laboradora amb la CUP de Tarragona. És estudiant de Doctorat de Sociologia per la Universitat de Barcelona on també hi treballa com a investigadora.

8. Xavier del Amo Duch (Pska). Administratiu al Departament de Salut de la
Generalitat. Expresident de la Colla castellera dels Xiquets del Serrallo i percussionista de la Thorpe Brass.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!