Anuncis que em posen nerviós (i 20: els indultats)

S’acaba la segona sèrie dels anuncis que em farien apagar el televisor si no fos perquè només duren vint segons. Per acabar-la, ofereixo una llista dels que rumiava dedicar-los un apunt, però que, després de molt meditar, he decidit indultar-los:

* El de l’Arguiñano anunciant un forn que es neteja sol: el procés per aconseguir aquest miracle (la piròlisi), dóna lloc a un lamentable joc de paraules que no sentiríem ni al Molino, suposant que estigués obert.

* El d’aquell producte de neteja que ho elimina tot, inclosos uns chorretones de sota el lavabo pronunciats amb una gràcia andalusa que no se puede aguantá.

* Un de pernil salat. Hi surt una família d’espanyols (així s’autoidentifiquen), un mico que rebutja el pernil perquè no és de la marca publicitada i uns negres que no tenen cap inconvenient a guisar la família, en la millor tradició antropofàgica. És un spot que dóna per molt.

* El del iogurt que serveix per reforçar la calç dels ossos. El protagonitza la ballarina Coco Comín, una simpàtica senyora que conserva la flexibilitat del seu esquelet malgrat l’edat, però que se’ns fa una mica irritant de tant sentir-la (chicas, ¡hay que cuidarse!).

Aquesta és una llista oberta. S’accepten col·laboracions. Algú altre es posa nerviós amb algun anunci?

Un pensament a “Anuncis que em posen nerviós (i 20: els indultats)

  1. A mi em posen nerviós els tocs aflamencats de la immensa majoria dels anuncis, especialment els fets a Catalunya i d’empreses de matriu catalana (un toc d’espanyolitst, perquè no hi hagi dubtes?) Crec que caldria organitzar un boicot a tots els anuncis amb ‘palmeros’ o amb castanyoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *