Prendre la paraula

jordimartifont

16 de març de 2014
4 comentaris

La campanya de la CUP per uns pressupostos participatius i populars arriba a dos barris més

La CUP de Tarragona continua desenvolupant la campanya que va iniciar l’any passat per tal de reivindicar uns pressupostos municipals participatius i populars. 


Després de la xerrada al barri de Sant Salvador, el proper dimarts 18 de març, a les 19 h, la Candidatura d’Unitat Popular farà dues xerrades més al barri del Port i a la Part Alta, per explicar els pressupostos municipals aprovats pel Consistori, així com la possibilitat de desenvolupar un format diferent per a desenvolupar-los.


Tal com va fer amb la xerrada a Sant Salvador, la CUP aprofitarà les xerrades per a recollir adhesions d’entitats i persones a títol individual que vulguin donar suport a la reclamació d’un procés de pressupostos participatius.

  1. I comptes clars, també.
    No s’hi val fer trampes, com han volgut fer els parlamentaris de la CUP: Aquests han dit que cobren menys (que s’han “rebaixat” el sou) que els altres parlamentaris, la qual cosa no és certa: cobren el mateix sou “base” que qualsevol altre parlamentari.
    Que desprès de cobrar el sou, voluntariament cedeixin un percentatge al partit, a una ONG o a una església, això és independent del què cobrin.
    Els parlamentaris tots cobren el mateix (excepte si formen part d’una comissió o qualsevol altre “extra”).

    Molt d’acord, repeteixo, amb aquesta campanya de fer partíceps als ciutadans la responsabilitat dels pressupostos. Cal que les prioritats de cadascu s’exposin a la llum, com també és necessari saber amb claretat els diners que es dispossen i la seva utilització. I els impostos que es disposen, i dels que no es disposen però que sí es podríen disposar si els regidors tingessin la voluntat de cobrar-los (m’estic referint a l’IBI que les seus de partits polítics, sindicats, col·legis professionals, associacions patronals, seus de fundacions, seus d’ONG, escoles, instituts, esglésies i llocs de culte, cases i locals “okupats”, etc.).
    I la possibilitat de fer nous impostos, de canviar o d’anular els vigents.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!