Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

14 de gener de 2010
2 comentaris

Anuncis que em posen nerviós (10: els de Vanish)

[reprenc, un any després, aquesta secció sobre anuncis; ja en tinc uns quants de seleccionats, però s’admeten suggeriments] 

Les escenes.

Mestresses de casa preocupadíssimes per les taques a la roba preferida: gespa als pantalons (los tejanos de la niña), pintallavis a la brusa (mi blusa favorita)… La solució? Anoteu: Vanish Oxi Action, amb la fórmula Intelligence Plus.

El missatge.

Fiqueu la roba tacada en un recipient amb aigua i una mica d’aquesta cosa amb un nom tan llarg i complicat i les taques desapareixen.

Per què em posa nerviós?

A banda que els anuncis són sempre i a tot arreu en castellà, s’ha de ser ruc per revolcar-se a la gespa amb els texans preferits o deixar la brusa predilecta a les nenes perquè juguin a pintar-se com dones adultes. Els protagonistes dels anuncis també necessiten Intelligence Plus.

  1. i si ti fixes sempre posen una paraula que no vol dir res, aquest producte té “formulaxinzel” i tu dius cony aixó deu ser bo, una merda, no vol dir res però ven, salutacions des de Reus

  2. Sabia que hi tornaries amb aquest tema. N’hi ha tants que fan ràbia! Ha ha ha ha!

    Doncs si aquest et posa nerviós, hi havia un altre que et devia treure de polleguera. Ara no recordo quin detergent era però el lema era que “Embrutar-se és bo”. El recordes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!