Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

13 de novembre de 2009
0 comentaris

Es fa amb la mà dreta o amb la mà esquerra?

Ens hem assabentat que Extremadura ha destinat una mica de la seva xavalla a un programa denominat “El placer està en tus manos”. Rere aquest poètic nom s’amaguen uns tallers i uns opuscles que pretenen informar i orientar els adolescents sobre la masturbació.

Deixo per articulistes experimentats i tertulians enginyosos les demagògies a l’ús (que si és un malbaratament de diners, que si hi ha necessitats més peremptòries a la societat…) i deixo també als sectors cavernaris la seva retòrica naftalínica contra tot allò que tingui a veure amb el sexe (“picarà” l’Església catòlica aquesta vegada o ja no?). M’importa molt més veure rere la notícia, ben anecdòtica per cert, l’evidència d’unes administracions que tracten al ciutadà com un subjecte completament inútil, a qui se li ha d’ensenyar tot, fins i tot a fer-se palles.

Podria ser, però, que realment les noves generacions no sàpiguen com satisfer els seus instints més naturals i primaris. Fins aquí arriba la ignorància? En tindran la culpa, com sempre, els videojocs i les hamburgueses?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!