Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

25 d'agost de 2009
0 comentaris

Maspujols, sexista i discriminatori

Sempre m’he preguntat a què es dediquen els joves socialistes. Els membres de les Joventuts Socialistes, s’entén. Els cadells dels partits dits “socialistes”, vaja. Sembla que no existeixin però, com les bruixes gallegues, d’haver-n’hi, n’hi ha. Quina funció tenen? Com justifiquen les segurament generoses subvencions que reben?

Doncs la resposta la tenim a la premsa d’avui. Les Joventuts Socialistes de les Comarques Tarragonines han posat el crit al cel pel cartell anunciador (a la foto) del festival Aftersun de música electrònica, que cada any s’organitza a Maspujols (el Baix Camp). I per què? Doncs perquè el motiu d’enguany és una mena de maniquí i això, segons ells és “sexista i discriminatori”, “perpetua els estereotips de cànons estètics femenins que no es corresponen amb la realitat” i “s’utilitza la imatge de la dona com una simple joguina al cartell”. Han demanat a l’Ajuntament (que, oh casualitat, és de Convergència) que retiri la publicitat i han amenaçat amb denunciar-ho a no-sé-quin dels molts organismes que vigilen aquestes coses de la correcció política.

De manera que no pentinen el gat, però es dediquen a buscar tres peus a l’ídem. Cal ser molt recargolat per trobar una motivació “sexista i discriminatòria” al cartell, i s’ha de tenir molt poca feina per molestar-se a fer-ho públic, amb la quantitat d’assumptes realment greus, de tota índole, que afecten la nostra societat.

Dissabte que ve, dia 29, tothom al poliesportiu de Maspujols, a gaudir de l’Aftersun, una bona mostra de la trempera dels joves de les nostres comarques. I això de trempera… serà sexista i discriminatori? No sé, no sé…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!