10 de març de 2009
Sense categoria
0 comentaris

QUE VE EL LLOP!

Si aquests incoherents del PP finalment recolzen la investidura dels socialistes al País Basc, serà qüestió d’anar observant en què més els recolzen. Perquè es donarà el cas que governarà un partit amb l’aquiescència del seu adversari natural a tota la resta de l’Estat i en el govern d’aques mateix estat. Això comporta, es digui el que es digui, un major fraccionamentd e la societat vasca, més si tenim en compte que a 100.000 ciutadans sel’s van inhabilitar els partits on anaven destinades les seves paperetes. Què es pensen? Que hauran elimininat amb el nomenament del lehendakari Patxi  al sector anticonstitucionalista i sobiranista d’Heuskalerria? Home!

I es clar, que es posi a punt el senyor President del govern espanyol. Ja ho ha dit. Que espera que els recolzaments a Madrid no es transvassin com a consequència de l’escopinada que li han clavat al PNB.

Jo no entenc com podrà funcionar tot això. Delstres socis del tripartit català dos suspenen de totes totes al senyor Zapatero. El PSC no, clar. El PSC va posant cataplasmes. Però les coses no van bé per als ciutadans. Amb aquesta mena de governs que prescindeixen totalment de les aliances i coalicions naturals, com poder fer front a l’economia? Si és que encara queda economia.

Ara, jo no em desafujo de veure al Congrés de Diputats als senyors Zapatero i Rajoy abraçar-se tendrament després d’haver obtingut una àmplia majoria en alguna votació.

I els catalans anar esperant una cosa que en diuen financiació que va ímplícita amb una altra cosa que en diuen Estatut. I passen els mesos. I dóna la impressió que ningú sap per on tirar amb la gran feinada que hi ha a nivell europeu i internacional.

És en aquestes ocasions que de vegades, en la història, s’ha sentit l’udol del llop que mai sap per on les donarà.

Auuuuuu!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!