Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

15 de març de 2009
2 comentaris

Reus, la meva perdició

Ahir, nit de marxa a Reus. Em vaig perdre amb el meu ex pel centre de la capital del Baix Camp, zona Mercadal i Pallol, que comença a fer goig amb els seus carrers de vianants, ben urbanitzats i plens d’una variada oferta gastronòmica i lúdica. La ruta sense una orientació concreta (ja he dit que em vaig perdre metafòricament) va incloure sopar a la creperia Bretonne (creps i galettes) i prendre copes al Highbury (pub una mica parc temàtic però molt acollidor) i al Green Dog (animadíssim), a més de treure el nas al Tantra. Podien haver estat molts altres. Que bé s’ho munten els ganxets a l’hora de divertir-se.

Quan vaig decidir tornar a casa, em vaig perdre de veritat. Concretament al pàrquing del Pallol, pèssimament senyalitzat. La seva laberíntica disposició d’accessos, passadissos, plantes i ascensors, unida a l’absència d’un plànol per orientar-se, va fer que no trobés el cotxe. Sabia perfectament que l’havia deixat a la plaça número 67, si bé no recordava la planta. No m’hi va ajudar gens el vigilant de la instal·lació. Així va anar el diàleg amb ell, si fa no fa:

Jo: escolti, on és la plaça 67?
Ell: ah, no sé: jo no tinc obligació de saber on són les places; pot estar en aquesta planta o a la de sota o a la zona privada…
Jo: però quantes places amb el número 67 hi ha en aquest pàrquing?
Ell: però vostè no sap on ha deixat el cotxe?
Jo: sí, al número 67, per això li pregunto on és.
Ell: doncs jo estic aquí per vigilar, no per saber on són els cotxes.

Tot amb aquell puntet de xuleria que es gasta en determinades professions. Aquest és el nivell d’informació de l’aparcament del Pallol. Després vindran els botiguers de l’esmentat centre comercial amb les seves consuetudinàries queixes de que no els ve gent a comprar… Doneu facilitats, collons!

  1.  

    Molt bé parlar del meu poble. M’ha fet gràcia això de “les seves consuetudinàries queixes”, referint justament els botiguers reusencs. Salut i bona setmaneta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!