Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

2 de gener de 2007
5 comentaris

Blocs polítics al Telenotícies

Aquesta és la notícia del migdia al Telenotícies de TV3 sobre la proliferació dels blocs polítics a la Internet catalana. La gent de CiU s’ha afanyat a penjar-ho a la xarxa, ja que la informació se’n feia ressò de Blocs.cat. També cita la Blogsfera socialista i Jovent Independentista. A la categoria d’enllaços número 28 d’aquesta pàgina trobareu tots els directoris o agregadors de blocs i plataformes de bitàcoles, la majoria vinculades a partits. La notícia de la televisió pública centra part de l’atenció en la presència, cada cop major, de blocs condifencials anònims (mireu els enllaços de la categoria número 38). Crec que l’interès per la catosfera política catalana en un mitjà de gran audiència com el TN de TV3 demostra el pes i la influència creixent de la bloquesfera.

  1. La notícia la coneixíem tots els blocaires però és important que se’n faci resò a llocs com el TN. Però el millor de la notícia és la interpretació que en dona aquest jove periodista. Enhorabona, crac!
    Com dius, la notícia es dona per ser una eina més dels partits polítics (CIU ha estat el primer). I la opinió que dones dels confidencials també està encertada. Tot allò que generi causa de coneixement, intercanvi i/o debat serà benvingut.
    Ara bé, i els polítics? En les darreres eleccions molts polítics van obrir o mantenir el seu bloc  perquè estava en voga i permetia arribar a més gent però després… Molts estan inactius des d’abans de l’u de novembre. Ja no se’n recordaran del poble fins a les properes eleccions? La vertadera notícia podria ser que es fa més cultiu en el ciberespai que en els despatxos i el Parlament.

  2. Volem donar les gràcies al periodista Saül Gordillo
    per haver-nos fet una mica de publicitat gratuïta al Telenotícies
    Migdia, i diem una mica ara que se sap que no se’ls mira ni Déu. Aviam
    si prenen nota a TV3 del que diu en Saül: "aquests blocs donen determinada informació que els mitjans tradicionals o no s’atreveixen o no els interessa tractar" si volen millorar la qualitat dels seus informatius.

    TRIPARTIT-WATCH TEAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!