Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 3 de gener de 2010

Com ara, tot l’any!

Hem eixit plovent dels Masos d’Albentosa, a la ratlla de l’Aragó, que és com vam arribar, fa quatre dies. Havíem apuntat algunes frases, per fer conserva dels moments que hem passat durant el cap d’any. La conserva és una cosa que va anar desapareixent de les nostres cases fa temps, així que ara els apunts del bloc ens serviran per recordar que va passant, cada any que ens trobem els amics. L’objectiu és ser tothom el cap d’any del 2010, i si faltés algú, que no fem broma, ens comprometíem a ballar-li davant la foto sense tristesa, amb bon vi i bona joia. Sembla que havíem begut, per això, per recordar-ho ho anava apuntant en un paper:
-L’any que ve passarem la prova del cotó.
-És un goig acabar l’any fent colla (fer colla com els de Bétera que deia Sanchis Guarner).
-Sort que 2009 s’ha acabat, pegueu-li foc.
-Com cada cap d’any, el present és allò més important. Ja veurem què passa l’any que ve.
-Cada cap d’any els grans més infants, i els infants més grans.

A Bétera també plovia quan hem arribat. Buidem maletes, omplim les paneres de la roba bruta i comencem a enllestir tants propòsits com ens hem fet: ens mirem a l’espill, ens girem de gaidó, ens pesem, tornem a mirar la bàscula… Ui, el primer dels propòsits no serà fàcil.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de la mirada dels meus per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent