Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

2 de setembre de 2007
4 comentaris

Les Prioritats de Montilla

Sembla que la campanya electoral per a les eleccions al congrés de diputats, ja ha començat. L’honorable president de la Generalitat de Catalunya, sembla que oblidant que es el president de tots els Catalans, i que es president de Catalunya gràcies a tres partits, ha dit que el que no aprovi els pressupostos generals de l’estat, perjudicarà Catalunya. Una vegada mes, el senyor Montilla, ha posat els interessos del seu partit, als del seu país. Ja, la setmana passada, va dir que el que l’estat inverteix a Catalunya, es el que ens toca, i aquesta, surt amb això dels pressupostos. Doncs si no vol perjudicar al seu partit de cara a les eleccions generals, potser hauria de dissoldre el govern. A Navarra, el PSOE no ha deixat que es PSN governi amb Nafarroa Bai, perquè no els perjudiqui de cara a les eleccions, llavors, ell, tampoc hauria de poder governar amb ERC, però els seu afany de poder l’hi impedeix. Les prioritats de Montilla, son per ordre d’importància: Primer ell, després el partit, i per últim, Catalunya.

  1. Estic 100% d’acord amb el teu escrit. En Montilla té la missió d’adormir la política catalana per convertir Catalunya en una simple provincia espanyola. El problema és que necessita a ERC per governar, i això li farà més mal que bé als seus "amos" de Madrid. Però si fa fora a ERC, ell perd la cadira i això és massa renuncia per un home com ell. El que va bé per ell, va malament pel seu partit. Coses de la política.

  2. Que dius del Montilla? Quin país posa per davant als seus interessos de partit? Doncs primer Espanya, i el seu partit. Aquest home no es un bon president de Catalunya, ni un bon gestor, tot això hem de donar-l’hi les gràcies a ERC i a el Puigcercòs, ja ho portava tot lligat, des de las ultimes estades a Madrid. Actualment, no hi ha cap polític a Catalunya que treballi pel nostre país, primer son ells, Saura, Carod, Montilla i el sumsuncorda. Jo no soc espanyola i per lo tant no penso donar el meu vot a cap dels partits que es presenten aquestes eleccions. I no em diguis que si tos fessin con jo, ens carregaríem la Dictocracia que patim. Que votin als Espanyols !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!