Afedemón!

Bloc de les terres de Lleida

23 de novembre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Quieto todo el mundo!

El que faltava pel duro. L’ex tinent de la Guàrdia Civil Antonio Tejero ha interposat una denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra el president de la Generalitat “Arturo” Mas per provocació, conspiració i proposició per a la sedició.  

 

Antonio Tejero, expulsat del cos de la Guàrdia Civil després de la seva participació en l’intent de cop d’estat del 23F, no té cap més feina que interposar una denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra Artur Mas per provocació, conspiració i proposició per a la sedició.

Es veu que les pretensions secessionistes del president de la Generalitat destorben a l’ex colpista. Alhora que lamenta el silenci dels poders de l’Estat. 

En la missiva publicada al diari “Melilla Hoy”, esperona al rei, al govern espanyol, a la justícia i a la cúpula militar per acabar amb “aquest contuberni format per Arturo Mas i part dels catalans”.

Encara no ho hem vist tot, però. A dos dies de les eleccions, encara en poden passar de tots colors. La mà de Rajoy és allargada. És obvi que els darrers espectacles cavernícoles no són obra de l’esperit sant, no. Ningú pot negar que darrere els pedrojotas, Montoros, Cospedals i Tejeros, s’hi amaguen una colla d’ultres que saben fer anar molt bé les cordes dels titelles de torn.

Que Catalunya pugui abandonar Espanya fa pupa. Molts d’aquells que ens maltractaven, insultaven i menyspreaven, són els que ara eviten amb els últims cartutxos que ni tan sols puguem decidir. La por que ens traslladen no és sinó una por projectada. 

A dos dies per a les Eleccions, hauríem de fer una profunda introspecció. No esperar a dissabte per reflexionar. I, diumenge, actuar en conseqüència. Anar a votar és imprescindible. I votar bé. Sense rancúnies, ni divisions. Un bon grapat dels catalans anem en una sola direcció. Siguem intel·ligents! 

Davant les provocacions, l’eina que ens atorga la democràcia: el VOT.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!