Bisbe Joan Carrera (1930-2008)

Just a les vint-i-quatre hores de publicar un apunt notòriament anticlerical, l’actualitat m’obliga a redactar-ne avui un de molt diferent, perquè s’ha mort Joan Carrera Planas, bisbe auxiliar de Barcelona. El bisbe Carrera representava aquells valors que cada vegada costa més de trobar a l’actual Església catalana (ja no diguem a l’espanyola): proximitat, progressisme, catalanitat, consciència social…

Descansi en pau.

2 pensaments a “Bisbe Joan Carrera (1930-2008)

  1. Jo vaig conèixer el Bisbe Joan Carrera quan era petit. Era cosí de la meva tieta Maria, i venia de vegades a Molins per Nadal o per la Festa Major a dinar a casa els meus avis. Poc m’ho podia pensar llavors, que aquell capellà arribaria a ser la gran persona que va acabar sent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *