Seleccions Catalanes

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

2 de desembre de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Presentat el Catalunya-Cap Verd del 30 de desembre

El dilluns 9 de desembre, entrades a la venda

La Federació Catalana de Futbol ha presentat el partit del proper 30 de desembre entre Catalunya i Cap Verd. L’enfrontament es jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i començarà a les 19h. Cap Verd serà el tercer rival africà al que s’enfronti de manera consecutiva la Selecció Catalana, que ha empatat en les dues ocasions anteriors: 0-0 amb Tunísia el 30 de desembre del 2011 i 1-1 amb Nigèria el 2 de gener del 2013.

La Federació posarà les entrades a la venda el dilluns 9 de desembre, tot i que a partir d’aquest mateix divendres els clubs federats ja en podran adquirir. Les entrades costaran 10€ a Gol, 15€ a Lateral i 25€ a Tribuna. Es podran adquirir a través del web www.fcf.cat i del telèfon 667 26 51 41, de dilluns a divendres de 10 a 19h. Els clubs federats i els grups de més de 10 persones gaudiran d’un 20% de descompte en els preus de les entrades.

El dilluns 23 de desembre es farà pública la convocatòria de la Selecció Catalana. El seleccionador català Gerard López ha deixat clar que comptarà “amb els millors jugadors” per enfrontar-se al Cap Verd.

 

Fotografia: FCF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!