BLOGUZZ-bcdc9251d3

He inscrit el bloc en una cosa que es diu “Bloguzz”. El títol extrany és per validar-ho tot. No m’aclareixo massa, la veritat.

2 pensaments a “BLOGUZZ-bcdc9251d3

  1. Tindràs idea de la repercussió del bloc en l’àmbit català. Mesuren entrades, visites i la seva influència en l’entorn. Ara hi som més de 700 en català. Salut i sort.

  2. Benvingut al bloguzz, jo també n’estic inscrit, malgrat el seu objectiu és que fem articles sobre productes a canvi de regals (sovint el mateix producte pel que hem d’escriure) et puc dir que jo encaraho he fet cap, tot i que m’he apuntat a més d’un (sospito que el tema de la llengua pesa molt, allà ells).

    De totes maneres tenen unes estadístiques prou interesants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *