No ho busqueu al diccionari. Avui: el ‘tapping’.

El queeeè? El tapping. És la darrera tècnica que algú s’ha tret de la màniga per sanar cossos i esbandir problemes, tot a l’hora. Oblideu-vos de tractaments periclitats, com l’acupuntura, el Reiki, les flors de Bach o la sanació reconectiva (aquesta l’he descoberta tot documentant-me per fer l’apunt). I ja ni parlem del divan de Freud.

La cosa consisteix, simplement, en formular una frase que resumeixi el problema a solucionar i, alhora, pressionar suaument un punt concret de la pròpia anatomia, a la cara i al cos. Exemple: si et fa mal el cap, has de dir “em fa mal el cap” i vas pressionant successivament cada punt del cos: l’1 és a sobre del cap, el 8 sota l’aixella, etc. A partir d’aquí, figura que s’equilibra l’energia interior que estava desequilibrada i això fa que el problema es solucioni.

En paraules d’un especialista, el tapping té tres grans avantatges: és molt fàcil, s’ho pot fer un mateix i funciona molt bé. Més o menys, com fer-se una palla. Serveix per a tot, té fins a 27 aplicacions segons la web oficial www.tapping.es: ansietat, fòbies, mort d’un ésser estimat, tabaquisme, millorar l’economia… Igualet que aquells anuncis que els sanadors africans, de nom exòtic, ens deixen al parabrises dels cotxes.

[Imatge: www.tappingforsuccess.net]