Ofenses al PP

Pobre PP, ja no sap què fer davant el repte català. Ara ha presentat una queixa davant el Consell de l’Audiovisual de Catalunya perquè s’ha sentit ofès amb un gag de “Polònia” en el qual es parodiava la famosa escena de la pel·lícula Der Untergang (L’enfonsament) on Hitler reacciona iradament quan els seus col·laboradors li expliquen que Berlín està rodejat i que la guerra està perduda. En l’enginyosa adaptació del programa dels dijous de TV3, la situació plantejada és un PP, amb Rajoy al front, que dóna per perduda la batalla amb Catalunya.

Bé doncs, el PP fa una lectura rígida del gag i entén que s’està titllant de “nazis” els seus dirigents. El director del programa, Toni Soler, ja ha ofert unes plausibles explicacions sobre el cas: que no hi figura cap element nazi (és cert), que l’escena és una de les més parodiades de Youtube… i què coi, que és molt divertida. Però res no convencerà els pepers, que cínicament es faran les dolgudes víctimes del pèrfid règim indepe, després de callar com a morts, anys i anys, davant els continus exemples (i aquests ben seriosos) de comparació entre catalans i nazis. No cal bussejar gaire per la xarxa per trobar-ne a cabassos.

Repeteixo: pobre PP si els únics cartutxos que li queden són aquestes piules contra un programa d’humor. Per enfonsament, el seu.

[Imatge: Vilaweb]