31 d'agost de 2008
0 comentaris

Meló amb Porto

Aquest any vaig tenir la pensada de plantar alguna melonera, sense gaires esperances d’obtenir un resultat reeixit. Però ha resultat que l’experiment ha estat força satisfactori, i quan això passa has de fer anar la imaginació per donar sortida a una collita que no esperaves i, a part de repartir-ne quatre entre familiars i amics, he recordat que una de les alternatives bones és el meló amb vi de Porto, aquest excel·lent vi que no hauria de faltar a les cases.

La tècnica és molt coneguda, amb un estri semblant a la cullera de fer boles de gelat però més petit, és van fent boletes que, una estoneta abans de menjar, es rega amb aquest vi,  procurant servir-ho fred- De debò que és una bona alternativa, com la que vaig explicar del préssec amb vi.

Em cal properament fer la prova amb vins més propers que podrien donar un resultat semblat i, més en concret, estic pensant  fer la prova amb un ambrejat de Ribesaltes i potser amb alguna garnatxa dolça. Per provar-ho no quedarà, perquè la melonera encara té corda per dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!