8 de febrer de 2009
0 comentaris

Abans o després

Aquest passat divendres vaig trobar un quatre per quatre pels camins de la masia, estaven revisant la línia elèctrica que traspassa per la terra que hi ha al costat de la masia.
També he vist a la carretera que han substituït vells pals de l’electricitat per petites torres metàl·liques. He pensat que segurament tot es devia al fort vent de fa uns dies, que va malmetre molts arbres i pals. També vàrem estar moltes hores sense llum, però això també passa molts cops quan hi ha una mica de tempesta i dic una mica, plenament conscient, perquè molts cops només amb quatre gotes n’hi ha prou.
He pensat que està bé que es facin aquestes revisions, però no sé si no fóra millor fer-les abans i no després, allò del prevenir o curar, ja que durant molts anys no he vist cap operari donar un cop d’ull a la línia elèctrica, només un cop, després d’un estiu de forts incendis, un grup d’operaris sub-saharians van desbrossar amb molta eficiència tota la part vegetal de sota la línia, però això va ser un cop, i com diu el refrany: Una flor no fa estiu.
Així doncs, caldrà esperar que la naturalesa torni a fer de les seves per veure petites millores en les instal·lacions. Llàstima de no tenir un país on les instal·lacions no aguantin els petits embats de la natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!