25 de maig de 2008
0 comentaris

La Verema

Tot i la pluja que cau aquest mes de maig, podria donar entendre que som a finals de setembre i que per això parlo de la verema. El motiu de parlar-ne és molt diferent del que en un principi podria semblar.

En feia referència en el meu escrit anterior de Gent del Camp, on explicava el naixement d’aquest blog La Verema amb pretensió de ser al mateix temps el portal dels blogs i blocs on els seus autors parlen molts cops dels vins de casa nostra. Molts d’aquests  parlen exclusivament de vins, d’altres, com és el meu cas i d’alguns blogs més que surten al portal, parlen també d’altres coses. Crec en aquests casos que no desmereix la finalitat del portal, ans al contrari, ja que ens pot ajudar a conèixer més coses de les persones que escriuen dels vins a casa nostra.

Fins ara contem amb les col·laboracions de: Vinissim, que parla només de vins i és del Nani d’Arenys, Viniesfera de la Gemma del Penedès, l’Oriol Pérez de Tudela teoritza sobre la vida i el vi en el seu blog Vinum, però també és molt interessant el seu blog  Perquè el vi torni a la nostra taula de cada dia, que amb petites cròniques ens vol apropar aquest objectiu que jo també comparteixo. El David del Celler Masdeu i Campos ens informa de les novetats i notícies del seu celler en aquest blog, els de la botiga virtual Vinum Selecció també tenen el seu blog i, de moment, junt amb el meu blog Parlant de Vins on van a parar aquells escrits sobre el vi que crec que són més rellevants dels que he escrit en el bloc personal, s’acaba la família, que tant de bo de mica en mica puguem fer més i més gran, això voldrà dir que comencem a ser un país vinicolament normal. (continua…)

La Verema deu el nom  i la realització del blog a l’Antoni Veciana de Reus, que va tenir l’encert de fer un afegitó que reflecteix molt bé la idea inicial, i no és altre que el d’haver posat a la part superior de les actualitzacions el títol: “Verema d’opinions”, crec que és un títol molt a fortunat per reflectir els escrits del nostre encara petit món del vi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!