12 de febrer de 2008
0 comentaris

Cupatges

He rebut el numero 20 d’aquesta revista dedicada al vi, gastronomia, enoturisme i oci, és la primera d’aquest any i surt cada dos mesos. Parla majoritàriament de vins catalans i en català amb la descripció molts cops dels seus entorns paisatgístics i turístics , ben complementat amb una mica de gastronomia i oci.

No fa gaire més d’un any vaig convertir-me amb lector habitual d’aquesta revista i n’estic molt satisfet, ja que amb una certa metodologia ens dona ha conèixer els millor vins o els mes singulars de casa nostra.

M’agrada els tast que un equip de joves sommeliers fan de vins determinats, amb descripcions de petites pinzellades, impressionistes gaire be, que t’acosta a la sensacions del vins, no fent comentaris pedants, que feria molt feixuga la lectura.

En el numero 18 presentaven una bona representació de blanc passat per la fusta de roure molt interessant i que ja vaig fer una petita ressenya de la revista, en aquest últim numero hi ha una aproximació al Priorat molt ben feta, tot i tenir present que la gran quantitat i qualitat de vins i petits celler que hi ha al Priorat, fa molt difícil parlar-ne de tots, però la mostra que proposen es prou representativa i variada, així com també advertir el lector, que cal aproximar-se els grans vins del priorat amb una mentalitat diferent, degut a la complexitat d’aquests vins.

Estic particularment content, ja que començava el meu bloc el passat 10 de gener parlant del Perxe, i veig que la revista l’inclou dins els allotjaments del Priorat i per altra part en la meva ultima bitàcola, he començat a parlar dels vins del Priorat, és a dir que sense saber-ho, he fet un cap i cua amb el nº 20 d’aquesta revista.

Un dels motius de parlar dels vins de Catalunya en el meu bloc és per la manca d’informació i coneixement dels nostres vins per el gran públic en general, és per això que les meves modestes aportacions van encaminades a fer una mica de taca d’oli per incrementar aquest coneixement, els que hi tingueu interès, la revista cupatge és segurament el millor instrument per ampliar d’una manera agradable els vostres coneixements, amb la virtualitat de se bimensual i no tractar-se de temes de rigorosa actualitat, el seu contingut no caduca.

La revista es ven el quiosc, però és millor una subscripció, no fos cas que reportatges d’interès pesessin per alt.

El meu reconeixement doncs els que fan possible aquesta revista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!