EL PERXE


El obrir un bloc personal es fa per moltes motivacions, en el meu cas per fer comentaris de coses que m’interessen i que potser i haurà o no algun receptor, es per això que no pretenc fer una presentació formal, per
ò si escollir un tema que resumeix molts dels meus punts d’interés


El Molar


El PERXE

El Perxe es una casa rural del Molar el Priorat que podeu gaudir com a sojorn turí­stic o per estada de relaxament, en tot cas en la pagina web ja trobareu la informació necessària. El que m’agradaria comentar son els intangibles i la filosofia d’aquesta casa, que és el mateix temps CENTRE QUIM SOLER, documentació i activitats sobre literatura i vi (CQS),escriptor molt interessant de la generació del 70 i que molts, potser coneixereu per les col·laboracions que feia a Catalunya Radio.
Lligat amb la literatura, el vi, que parlant del Priorat es parlar d’excel·lència. Aquesta comarca del nostra país i ha arrelat la vinya que per el seu terreny singular i per clima dona origen o dues denominacions de gran prestigi mundial la Denominació d’origen qualificada Priorat i la Denominació d’origen Montsant, així dons, el maridatge de literatura i vi donen sentit al paisatge magnífic del Priorat i els seus pobles.
Parlar del paisatge del Priorat, es fer un punt i apart amb La Roser Vernet, que gestiona la casa i el centre, però el mateix temps lluita junt amb molta altra gent d’aquest territori, perquè el desenvolupament necessari de la comarca no malmeti tot allò d’exclusiu i que la fa entranyable per a molts.
Es per tot això que en aquesta casa, de ben segur i trobareu hostes o visitants que os faran una estada mes interessant i al mateix tems agradable.

Per cert, aquest any el Centre Quim Soler ha elaborat un calendari reproduint textos del Quim SORTIDA D’EMERGÈNCIA, tot i que els dies passen, com en tots els calendaris, els textos fan de molt bon llegir.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *