Bona època per als vins negres

Aquest estiu passat, vaig escriure que a l’estiu era una bona estació per beure vins negres joves, però ja fa anys que vaig descobrir que a la tardor, sobretot aquells dies de cap de setmana que et pots preparar un dinar o sopar adient, és una de les millors èpoques de l’any per destapar una ampolla de vi negre de categoria. Trobo que la temperatura d’aquesta època de l’any, que comença a refrescar per un cantó, però que encara no és necessari engegar cap tipus de calefacció, fa que la temperatura ambient i la temperatura òptima per beure un bon vi negre siguin pràcticament coincidents, això et dóna la possibilitat  d’obrir l’ampolla una bona estona abans, al mateix lloc on dinaràs, és a dit tot són avantatges.
Naturalment que durant tot l’any podem crear les condicions idònies per beure un bon vi negre, però no es pot desaprofitar el que la naturalesa ens posa  a la mà i que fa més plaent el tast d’un bon vi. ( continua…)

Queda dit.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *