En clau de vi

Els que sentiu afició per tot aquest món del vi, i més en concret pels vins de casa nostra, el canal 33 de La Televisió de Catalunya torna a fer el programa: En clau de vi, els divendres a tres quarts d’onze de la nit.

Com tot programa que va dirigit a un ample ventall de públic, ha de fer les seves concessions, és a dir, portar gent coneguda en altres camps i també intentar que sigui un programa entretingut, etc., però tot plegat en els tres quarts d’hora que més o menys dura aquest programa, crec que fa una aportació força interessant i ens ajuda a tenir una mica més de coneixements dels vins en general i dels de casa nostra en concret.

Segurament a molts els pot passar  el mateix que em passa a mi, és a dir no poder veure el programa al mateix moment que l’estan emetent. Si és del vostre interès, teniu l’opció d’anar a la web de Televisió de Catalunya i buscar, dins els programes a la carta, el vídeo del programa. Crec sincerament que és una bona opció, que permet per altra part aturar el vídeo, si és necessari, o saltar-se aquell tros que no sigui del nostre interès.  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *