13 de juliol de 2008
0 comentaris

Gratallops, Village

Fa tres dies feia un escrit en què constatava una realitat molt estesa a l’estat francès, on hi ha moltes D.O.S. que posen el nom d’aquesta en un lloc preeminent de l’etiqueta dels seus vins, i em preguntava si això no seria important que es fes també en algunes denominacions catalanes.

Per dos llocs diferents, m’he assabentat que al Priorat, i més en concret a Gratallops, hi ha uns quants productors d’aquest poble, que és un dels més emblemàtics del Priorat, que trauran vins amb el nom de Gratallops com a principal referent en les seves etiquetes, especificant també en la mateixa el nom del productor.

Tot i no coincidir al cent per cent amb la proposta que feia, és una iniciativa que s’hi acosta. Així doncs, caldrà seguir amb atenció aquesta iniciativa, que pot ser d’un molt bon interès comercial. (continua…)

No tinc en aquests moments més informació de tots els detalls d’aquesta iniciativa, i si és extensiva a tots el productors de Gratallops que s’hi volen acollir o només és per a un grup reduït d’aquests, tampoc no sé si l’experiència serà imitada per altres pobles del Priorat, però de moment benvingut el primer Priorat village.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!