jordhill.clar

jo vull dir clar, tu vols dir clar?

7 de juliol de 2012
0 comentaris

Que amaga el vijazz?

Que amaga el vijazz?

Davant la realitat podem celebrar la constatació que el VIJAZZ, amb escreix es la segona gran festa i de les mes concorregudes que es fan a Vilafranca del Penedès, amb música jazz de qualitat en viu i la degustació de la millor producció vitivinicola del Penedès , un maridatge tant bucòlic com genial.

Però que amaga el VIJAZZ?

– Un preu abusiu del quilo-grau del raïm sempre a la baixa en una taula de negociació arbitrada pels grans productors i destribudors de vi i cava, amb l’eixopluc de l’administració, tot això sota una dubtosa gestió ecològica en la seva industrialització dels conreus i cellers.

– El tracte vexatori que pateixen molts collidors que s’acosten al Penedès cercant una oportunitat econòmica en temps de verema i es veuen abocats a l’indigència atès a la baixa contractació de temporers a les vinyes.

– El setge policial a peu de vinya sobre els pagesos amb redades que ha trencat una tradició de col.laboració familiar i veïnal en l’ardua tasca de veremar, una vinya no es una fàbrica industrialitzada.

– La desmesurada aportació de l’ens municipal de 50000 euros, en temps de retallades en tots els factors mes vulnerables i directes a la vida de tota la vila.

– El patrocini esplicit de Caixa Penedès de l’event. Tenint en compte la precarització i delocalització del seu personal, la mala gestió que ha dut a l’entitat a una dubtosa i opaca sulvència econòmica, la congelació del comptes preferents que molts pagesos van fer, davant l’enriquiment de la seva cúpula directiva i la negativa frontal en la dació en pagament i perpetrar diariament desnonaments deixant moltes persones endeutades i sense llar.

Endinsat en aquesta gran línea de baix, senteix-te embolcallat en l’arritmia d’aquest “solo” improvitzat, gaudint i brindant amb aquesta copa de vi que ara duus a les mans, però que cap glop et faci oblidar que amaga el VIJAZZ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!