jordhill.clar

jo vull dir clar, tu vols dir clar?

6 d'abril de 2007
0 comentaris

Pastís de poma

INGREDIENTS:

3 ous

6 cullerades de llet                                                   60 gr. De mantega

6 cullerades de farina                                              1 kg de pomes reineta o golden

8 cullerades de sucre                                                melmelada de préssec o albercoc

Preparació 15 min

Cocció 45 minuts

Realització fàcil

Per a 6 o 8 persones

 Jo l’he fet i queda molt bo, boníssim!!

 

 

Reservar una de les pomes per a guarnir el pastis i pelar la resta i tallar-la a trossos. En un vol gran posar farina, els ous, les pomes, el sucre, la llet i la mantega fins a fer un puré ben fi.. untar un motlle amb mantega i empolsar-lo amb la farina i omplir-ho de puré. Pelar la poma reservada, tallar-la a làmines fines i posar-les damunt del puré en forma circular. Posar-ho al forn a 175 graus, 45 min.

Quan estigui cuit, deixar refredar i desemmotllar o treure amb el mateix recipient.

                 En un pot petit amb una cullerada d´aigua tireu-hi 3 cullerades de melmelada i posar-ho al foc i pintar el pastis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!