INGREDIENTS:
3 ous
6 cullerades de llet 60 gr. De mantega
6 cullerades de farina 1 kg de pomes reineta o golden
8 cullerades de sucre melmelada de préssec o albercoc
Preparació 15 min
Cocció 45 minuts
Realització fàcil
Per a 6 o 8 persones
Jo l’he fet i queda molt bo, boníssim!!
Reservar una de les pomes per a guarnir el pastis i pelar la resta i tallar-la a trossos. En un vol gran posar farina, els ous, les pomes, el sucre, la llet i la mantega fins a fer un puré ben fi.. untar un motlle amb mantega i empolsar-lo amb la farina i omplir-ho de puré. Pelar la poma reservada, tallar-la a làmines fines i posar-les damunt del puré en forma circular. Posar-ho al forn a 175 graus, 45 min.
Quan estigui cuit, deixar refredar i desemmotllar o treure amb el mateix recipient.
En un pot petit amb una cullerada d´aigua tireu-hi 3 cullerades de melmelada i posar-ho al foc i pintar el pastis.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!