Quins collons!!

Quins collons!! Ara de nou ataquen amb la tercera hora de castellà, la reclamen i d’altres faran concentracions en favor del seu dret lingüistic espanyolista,, no se pas quantes hores de castellà vaig fer jo a l’escola, soposo que les mateixes que els meus companys doncs tots viviam i vivim en un país ocupat, i per tant parlo i llegeixo, no se si perfectament però la conec per una imposició , l’he mamada al carrer, a la televisió , al cinema, fins fa pocs anys en la premsa esportiva, fa un munt d’anys que juguen a aquest joc i tothom sap que la millor manera de canviar una cultura i la seva societat civil recau en una substitució lingüïstica i l’instal.lació del pensament únic, es la batalla perduda dels autoanomenats vencedors d’una guerra els fills d’una dictadura que parlen de democràcia i cada dia apliquen moltes de les mesures que s’imposaven en el règim, a l’escola del meu fill, mes d’un ciquanta per cent dels pares dels alumnes parlen castellà a casa seva entre ells i amb els seus fills, a la clase del meu fill hi ha nens que no parlen el catàlà tot i fer cinc anys que viuen aquí i no em refereixo a cap fill de nou vinguts amb d’altres trets étnics, son fills d’espanyols que parlen la llengua de la madre pàtria, i no podem caure en l’exclusió ni en la criminilització d’aquestes terceres generacions, l’odi dels seus pares cap al seu entorn/país.

Tot plegat una brillant cortina de fum que crea divisió en la societat civil, debat pels carrers i ens oblidem per un temps del que el país i l’estat espanyol s’en van a la merda, els obrers ens anem a un pou.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *