Quin ensurt!!

Estic a casa mirant la tele gaudint d’aquesta mica d’airet fresquet amb que el Diumenge ens ha premiat, i de cop i volta sento crits i vivas i arribas i un grapat de coets i un viva es…( em nego a reproduir-ho) coño, surto al balcó i veig estanqueres penjades a dos balcons del meu carrer, la sorpresa em te corpres, potser aquest país a perpetrat un altre genocidi, o no de nou a iniciat un nou expoli fiscal, o ha decidit treballar fermament per matar d’altres cultures imposant el pensament únic o il.legalitzar un nou partit polític que amenaci l’unitat del país i l’estado de derecho , o se’n han ensurtit amagan noves tortures. Però no, em diu la dona que nomes han guanyat un partit de futbol.

Quin ensurt!!!
Per cert hem de mirar de mudar-nos de barri!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *