Acció per la llibertat sexual i el dret a l’avortament

http://www.youtube.com/watch?v=S1N46A8qa9U

Maulets, el jovent independentista revolucionari i els Joves per l’Alliberament Gai (JAG) hem realitzat el passat diuemnge 27 de gener una acció en el marc de l’acte convocat pel Pacte per la vida i la dignitat al Palau de Congressos de Barcelona.

Just en el moment que començava la missa 5 joves han pujat a l’escenari i han desplegat una pancarta en què podia llegir-se: “Les vostres llibertats són les nostres cadenes” i diverses banderolas amb lemes en referència al dret a l’avortament (“dret al propi cos”) i contra l’homofòbia i la transfòbia.

Durant la sortida dels cinc joves, els assistents a l’acte han proferit insults com “assassins” o “maricons”, i membres de l’organització de l’acte i diversos assistents han empentat i han intentat agredir-los.

A continuació, un centenar de persones s’han concentrat a la porta del Palau de congressos convocats per el Col·lectiu Gai de Barcelona (CGB), la Guerrilla Travolaka, els Joves per l’Alliberament Gai, la CAJEI, Endavant i Maulets sota el lema “La família nuclear és radioactiva! Aturem l’ofensiva ultracatòlica! Destruïm l’heteropatriarcat!”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *