Donar la cara

Des de fa uns minuts, dono la cara per la independència. Per qui encara ho desconegui, es tracta d’una iniciativa sorgida, com no, a la xarxa i que consisteix en adherir-s’hi tot enviant una foto de carnet. El primer objectiu dels promotors era arribar als 10.000 adherits a primers de febrer; doncs bé, jo sóc el que fa 10.041!  

De la nostra societat continuen sorgint iniciatives com aquesta, d’autoafirmació nacional, de reivindicació dels nostres drets, de defensa dels nostres símbols i de necessitat d’un estat propi. Les consultes populars, l’Assemblea Nacional Catalana, la insubmissió fiscal, les mobilitzacions a favor de la immersió lingüística… El nostre poble continua enviant un missatge nítid als seus representants polítics. Escolten el nostre clam? L’entenen bé? Per què s’ho pensen tant?

[Per donar la cara per la independència, cliqueu aquí]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *