VIA A VIA

El món del transport sobre vies i per cable. Bloc de Jordi Casadevall

17 de novembre de 2011
0 comentaris

Píndoles de campanya: les escorrialles

Píndoles diverses trobades a la peculiar farmacopea de la campanya electoral del 20-N:

* Carme Chacón ens demana “esforç” en un cartell lluminós (al carrer Pere Martell, de Tarragona). Doncs per la cara d’avorrida que fa, ningú ho diria.

* Els que també han quedat ben retratats són els d’Iniciativa. Joan Coscubiela (el “Coscu”, per als amics) fa una cara una mica com de panoli, amb perdó. Pitjor ha quedat la seva correligionària de Tarragona, que ja ni recordo com es diu: fatal, la pobre.

* Un articulista, desconegut per a mi, assegura avui al Diari de Tarragona que una de les opcions a considerar a l’hora de votar és Unión, Progreso y Democracia (més conegut com “el Partit de la Rosa Díez”), bàsicament perquè és tirant a socialista. Una mica després de llegir aquesta temerària afirmació, m’assabento que Sáenz de Ynestrillas, conegut ultradretà, demana també el vot per UPyD perquè és semblant a Falange Auténtica. Alguna cosa falla.

* Entrevista a Duran Lleida aquesta nit a TV3. Preguntat per si és cert que ha cobrat de les farmacèutiques per defensar els seus interessos a Madrid, tal com afirma algun polític, li ha faltat temps per contestar que “si tenen proves que ho denuncïin al jutjat”, insistint en la presumpció d’innocència. Era molt més senzill dir simplement que “no”.

* La darrera pregunta a l’ínclit polític-democristià-que-no-vol-ser-ministre és si prefereix de president a Rajoy o a Rubalcaba. Contesta que guanyarà Rajoy, però li agradaria ser-ho ell. No es pot tenir tot en aquesta vida, ves.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!