Píndoles de campanya: el dia de la por

No, no és la por que pugui fer l’espot electoral del PSC, ja retirat. Aquest anunci no fa por ni indigna, més aviat fa llàstima. Llàstima de comprovar com una força política diguem-ne centrada, diguem-ne catalanista i diguem-ne progressista (ja sé que és molt dir, tot això) segueixi no entenent res del que és i el que passa a Catalunya, i ho reflecteixi en la seva campanya electoral, exemplificada en l’indecent anunci dels maniquís.

He de reconèixer, en canvi, que l’espot que sí m’està agradant molt és el d’Esquerra. Dic jo que està inspirat en aquell que passen a tots els cinemes i que promou que et treguis les entrades amb anticipació en un caixer, per no perdre’t cap espectacle: hi estàs o no hi estàs?, i la càmara rebobina o va endavant. Caldrà veure com la mig renovada ERC és capaç, de Madrid estant, de lluitar contra la comunitat autònoma que va enrera i a favor de la república del sí que va endavant.

I a quin tomb venia això del dia de la por? Doncs és un acudit molt dolent: avui és 11/11/2011: u-u-u-u-u-u.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *