Fe d’errades: Reus també hi serà

He de rectificar el meu apunt sobre la nominació de Tarragona per als Jocs Mediterranis del 2017. Hi deia que Reus no seria sub-seu, fet que em permetia treure a col·lació la poca col·laboració entre poblacions del Camp de Tarragona, conseqüència de la innegable rivalitat provinciana entre elles.

Bé, doncs estava ben equivocat. Havia extret la informació de Vilaweb i allí, inexplicablement, no apareixia Reus, però la font més fiable (la web de la comissió organitzadora) no ofereix cap dubte: la capital del Baix Camp serà l’escenari de les proves de futbol i handbol. I la veritat és que m’alegro que sigui així.

Que consti, doncs.

[Apunt en memòria de l’Àngels, antiga companya de feina que ens va deixar fa uns dies; era una reusenca d’adopció que, malauradament, ja no podrà gaudir dels Jocs del 2017 a la seva ciutat]