Anuncis que em posen nerviós (39: el de Danet amb Oreo)

L’escena.

Un adolescent s’avorreix a la seva habitació quan, inesperadament, li entra un individu vestit de lluitador mexicà (sí, home, aquells que semblen Batman, amb antifaç i capa daurada) que li commina a menjar unes natilles amb trossets de xocolata.

El missatge.

Són unes postres que serveixen per trencar la rutina de la gent. En el cas del pobre noi, ho aconsegueixen des del moment en que li esbotzen la porta i li destrossen l’habitació.

Per què em posa nerviós?

Per tot: el plantejament és absolutament surrealista, el personatge que fa de mexicà és llastimós, l’habitació de l’adolescent és tòpica a matar (ordinador, pòsters a les parets, una bicicleta…). En fi, fins i tot l’eslògan és inintel·ligible: què cony vol dir “cruje tu rutina“?