VIA A VIA

El món del transport sobre vies i per cable. Bloc de Jordi Casadevall

21 d'agost de 2011
0 comentaris

‘Bridesmaids’ (‘La boda de la meva millor amiga’)

Una noia de vida sentimentalment millorable és escollida per la seva amiga de la infància perquè faci de dama d’honor en el casament d’aquesta. La tasca d’organitzar els preparatius de l’enllaç no serà fàcil i li començaran a sorgir imprevistos i problemes fins on no es podia imaginar.

Les pel·lícules centrades en la preparació d’un casament donen per molt. Aquesta n’és una. Podria resultar ser la típica comedieta nord-americana ensucrada i bobalicona, però no. Més aviat es tracta d’una versió femenina d’aquestes pel·lícules tipus Desmadre en… que s’han posat de moda els darrers anys. Aquí les sis protagonistes (la núvia, l’amiga pròpiament dita, l’amiga “pija”, la divorciada estressada, la pureta i l’obesa destroyer) viuen situacions esbojarrades servides pel broc gros. No hi falten ni l’escatologia ni les paraules gruixudes i alguns gags són francament divertits: quan s’emproven els vestits de núvia o l’escena de l’avió. Més diferències amb les comèdies tradicionals. El que hauria de ser protagonista, el nuvi, només el veiem en el moment del casament. Hi tenen més paper l’amic de la protagonista “amb dret a llit” o un inversemblant policia.

En resum, per passar l’estona una tarda d’estiu sense l’habitual sensació d’estafa que et queda quan surts d’una sala de cinema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!