Cargol treu banya

No, no estem posseits per l?esperit del Escoltes de Catalunya. Ni tampoc ens ha donat per convertir-nos en un blog de cultura catalana. Tractant-se del bloc en flames… de quin tipus de banya parlem? No! Malpensats… El títol és una metàfora amb la que pretenc fer referència al fet que, els homes, com els cargols, quan plou, surten de casa.

Els amics de Pekat K-Pital van celebrar el diumenge passat (18) la quarta OB-Session a la discoteca Blau de Girona. La veritat és que resulta complicat fer càlculs: portaven 3 OB-Sessions abans de cap d?Any (2 a la Petita i la última a la Gran) i dues festes anteriors pre-obsession, per tant aquesta és la 4a. OB-Session però la 6a festa. Qui els ho havia de dir, 6 festes ja. On és ara la gent que els desitjava augurava un fracàs absolut?

Aquest cop van relaxar les normes d?entrada, ja no calia dir el nom exactament com a l?anterior festa, dient ?fulanitodetal? ja n?hi havia prou per entrar. Sort que aquest cop no van publicar llistes d?usuaris admesos perquè sinó hi hagués hagut més d?un cas de suplantació d?identitat:

-Hola, que estic a la llista, el meu nom és pichagrande30.

-Errr, ho sento, a mi em surt que en pichagrande30 ja ha entrat.

-Que? No puede ser, alguien ha entrado usando mi nombre, yo soy pichagrande30.

-Em sap greu, però… pots demostrar-me que ets en pichagrande30?

-Vamos al váter.

Un servidor va arribar a la 1 i es va trobar dues grans sorpreses: 1) la discoteca estava plena i 2) hi havia mig Natural. La primera sorpresa va ser positiva i la segona, no tant. Perquè .. quina gràcia hi ha en fer una festa si la majoria de gent ja la tens vista? Sí, m?he oblidat voluntàriament de conceptes abstractes com sortir i passar-s?ho bé, etc. I aquesta pregunta ens porta a una altra… On es posa la gent de Girona ciutat? On els tenim a tots ben amagadets? Cal un revulsiu. En forma de carn fresca. Cambrers despullats.

D?aquesta sessió vull detacar-ne la gran quantitat de ?chicos barra? presents. Es dividien en dos tipus. El primer tipus era la típica maricona que en la seva juventud va anar a estudiar fora (posem-hi, Madrid o Londres) i per crueltats de la vida va acabar tornant. Se les caracteritza per la seva postura elegant i aristocràtica, per alguna peça de vestir característica i per la seva mirara perduda que diu (en castellà): ?No sé que hi faig aqui amb aquest grapat de pagerols, què n?he fet de la meva vida, rescata?m príncep blau?. El segón tipus és el tipic neo-hippy gironí que mai ha sortit de les comarques i que creu que el món gira al voltant de la Catedral. Se?ls caracteritza per la seva barba de 3 dies, cabells llargs generalment sense rentar i roba d?aspecte hipiós, de marca. Aquests s?arrapen a la barra com si fos una muralla i miren a la gent de la pista amb una barreja de terror i fascinació: ?No sé que hi faig aquí amb aquest grapat de loques, imagina que lligo i em veuen pel carrer amb un afeminat, millor quan surti truco el millor amic de la meva xicota i cardem un polvassu?.

Per acabar voldria fer un toc d?atenció a Malas Hierbas Team…. nanos, que està molt bé anar per allà sense samarreta, però ja us tenim molt vistos. El següent pas lógic és que us ho treieu tot. No voleu trencar tradicions? Menys trencar tradicions i més trencar tangues!

La propera cita: el 18 de Març. It?s raining men, allelluia…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *