el Pekat en tamany DIN-A3

Pocs dies abans de la 2a OB-Session repassem com va anar la 1a OB-Session, que va tenir de tot: drags, marinerito, morrejades, show de la comèdia i estriptis amateurs sobre la barra.

Ja comença a ser marca de la casa posar als porters contra les cordes amb el tema flyer. Com que Pekat K-Pital assegurava que es podia entrar amb el flyer imprès de la pàgina web, vaig imprimir-ne dos i amb un fantàstic flyer tamany DIN-A4 vaig dirigir-me a la porta d’entrada. El porter en veure el flyer va posar cara d’espant, no pel flyer en sí, sinó pel tamany de la cosa. Ens va deixar entrar sense dir res, però jo diria que no sabia ven bé què fer amb un artilugi tan gran entre les seves mans. Practice makes perfect, que diuen.

Un cop dins, a mà esquerra hi havia una paradeta d’artilugis varis relacionats amb el tema del sexe, gentilesa d’una botiga de profilàctics de la ciutat del Cruscat. Especial menció mereixen dues samarretes: a la 1a hi posava ‘Tengo sexo en la 1a cita’ i a la 2a hi posava ‘Usar (i a sota hi havia un condonet enganxat) en caso de emergencia’. Sota les samarretes hi havia en display tota mena d’artilugis per proporcionar plaer sexual: vagines, vibradors, boletes de totes mides, etc…

La sala del Blau estava decorada amb unes espectaculars projeccions de Pekat K-Pital sobre les parets, contrapunt als no menys espectaculars cambrers (aka Malas Hierbas, curiosa associació) que corrien per la barra del davant. I la drag, rebatejada amb carinyo com ‘La presència’. La frase que millor la definiria, com deia un amic meu, és ‘Noto una presència que em mira’. Ella. La Drag. La Presència va fer-nos una performance, un playback al més pur estil classic-Drag que va posar-nos a tots als seus peus. Volem que torni, volem Drag, volem Drags. Volem una Drag per alcaldessa!

La nit va seguir amb un concurs de morrejades amb sopars i premis a Olot, segurament a menjar patates. Més que el concurs la gràcia va consistir en demanar voluntaris, parelles de fet, per fer ‘alguna cosa’. Es van formar parelles de tot tipus (com ara amics heterosexuals de tota la vida) que, en saber que la cosa anava de practicar el Francès, van decidir que la llengua de’n Chirac no era el seu fort i es van donar per vençuts ja abans de començar. Fou una llàstima; fotre-li la llengua a l’amic de la infància davant la xicota no queda bé.

I per acabar dos dels homes més desitjats de Pekat K-Pital, carn fresca, van pujar al podium sense samarreta. Ah! La joventut. Jo des d’aquí els envio un repte: que facin el mateix quan tinguin 30 anys, a veure si gosen. I ara que parlem de gosar, qui va gosar vestir-se de Mariner i ballar per allà, aquest cop amb roba, fou el gogo de la 1a. Festa OB-Session: va ser tota una alegria veure’l, i tota una decepció veure’l vestit. Per sort, no el vaig veure marxar amb La Presència. Però que jo no ho veiès no vol dir que no passés.

La 2a. Festa és aquest diumenge 19 de Novembre al Club Blau. Girona Ciutat. Jo ja estic imprimint els flyers tamany DIN-A3 per entrar. Tu en quin tamany els imprimiràs?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *