Peregrinant al Natu

Varis locals d?oci nocturn ja han passat per les nostres urpes mans. Però fins ara mai haviem gosat tocar la meca, la vaca sagrada dels locals d?ambient de les comarques gironines: el mític Natural Men.

És curiós que el centre de la vida gai de molts gironins estigui tan cap al nord, al costat de Figueres, en una carretera on abunden les cases horteres amb llums de neó i a tocar del Centre Aduaner de Vilamalla, la destinació de molts camioners. Barrejeu aquests conceptes i penseu en el que en pot resultar: Figueres, tramuntana, polígon industrial, camioners, foscor i música house. La gent que aconsegueix arribar-hi per primera vegada sense perdre?s o sense ser volcat per la tramuntana es troba una caseta de la que surten tot de llums i sorolls varis. Un cop aparcat el cotxe, al davant amb sort, o a un carrer perpendicular on hi ha múltiples perills (ni una trista llum i un canal on s?acostuma a posar el peu tan bon punt surts del cotxe) si no hi ha tanta sort, s?ha d?intentar arribar fins la porta sense ser abduit per algun dels vehicles que circulen per allà sense cap destinació en concret.

A la porta ens donar la benvinguda una simpàtica portera que a l?hivern exerceix també de guardaropia. Entrant a ma esquerra hi ha un pati i tot recte, l?antro, fosc de sostre baix i d?atmosfera asfixiant, com la vida. Tan sols entrar els nostres ulls no podran evitar dirigir la mirada cap al podium, on veurem un dels personatges mítics del local efectuant les seves danses amb la samarreta a la mà i movent-la com si fos un vano dels de Loco Mia; les males llengües asseguren que de dia és policia (a França) i de nit, coreògraf.

La música és com el local, una barreja sense sentit. El dj actual s?anomena DJ Juanjo, un remix explosiu entre garrulo i loca, però pel Natu (abreviació carinyosa i popular) hi han passat des de la omnipresent Dj Lydia fins a en David Sea. Tanmateix al Natu els djs mai han estat l?estrella, el plat fort sempre ha estat la gent. Famosos, menys famosos, perruqueres, mecànics, estudiants, lectors d?aquest bloc… tots formen el teixit humà que fa que cada nit sigui un espectacle digne de veure. Això sí, la majoria d’una certa edat; després de tot el públic més jove s’ha desviat cap a Arena Lloret (fosc, hortera, sostre baix, atmòsfera asfixiant) que segons ells no entra dins la categoria d’antro (fosc, hortera, sostre baix, atmòsfera asfixiant). Ah… la relavititat…

Ens veiem al natu.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *