el bloc en flames .cat

sempre tornem, com els zombies

22 de setembre de 2006
2 comentaris

Enjoy… L-Suitt!

Divendres passat va re-obrir la malaurada L-Suitt sota el nom d’Enjoy Girona. Si el tancament fou polèmic (merescut segons uns i injust segons altres), la nova obertura no ho és menys. Gran campanya de marketing prometent-nos ‘un nou concepte d’oci’.

Nosaltres hi erem. Però no prometem res.

Divendres nit. El pàrking era ple però no del tot… fet que no indicava res de bo. L’entrada tampoc presagiava res de bo: a la banda esquerra, l’accès VIP tot ple de gent petonejant a un senyor calb amb pajarita blanca. Algú important sens dubte. Nosaltres, per l’accès de la dreta, el de la gent ‘normal’ (per normal entengui’s que no té el nivell suficient per conèixer a la gent que cal per entrar per l’altra porta).

Els segurates son els mateixos que els de L-Suitt, o sigui se’n pot esperar el mateix nivell de simpatia i delicadesa. Ens van aturar amb una paraula (Invitació?) que ens va deixar clar que haviem d’ensenyar algun paperet. El meu company va treure’s de la butxaca un foli DIN-A4 amb la invitació impresa, fet que ens marcava com lo peor de lo peor, perquè no teniem ni nivell suficient com per tenir una invitació normal i l’haviem hagut d’imprimir de la seva pàgina web. Jo vaig estar temptat de correr fins uns test proper on hi havia una bonica planta i un munt d’invitacions solitàries… però em vaig contenir per no perdre la poca dignitat que em queda.

La sala petita (ara anomenada Club) estava mig plena i la musica era interessant…  tranquila però interessant. Com que corriem el risc d’adormir-nos, vam decidir traslladar-nos de sala i anarnos-en a la gran: quan vam entrar, a banda de la iluminació (verda i ben aconseguida),  vam sentir pels altaveus la mateixa musica… que posaven a L-Suitt fa 2 i 3 anys!! Un nou concepte d’oci en la nit gironina, sens dubte. Qui diu que els gironins no som innovadors?

Enjoy Girona va destinada al mateix tipus de gent que anava a L-Suitt, i de fet, hi eren tots (els mateixos clients que fa 2 i 3 anys). Però que no ens aixequin la camisa, perquè el nou concepte no era enlloc. Les dues discoteques que comparteixen polígon competiran pel públic de música pop-petarda els divendres a la nit. Qui s’endurà la glòria?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!