1. Ahir va ser confirmat com a imputat en el cas judicial sobre la malversació de recursos a CajaCastillaLa Mancha, El Sr. Hernandez Moltó, president fantasiós, desastrós, il.luminat, psocialista, amic personal del Sr. MA Fdez Ordoñez, governador del BEspanya, també psocialista, també company, quan era secretari d’estat d’Economia en anteriors governs psocialistes  del portaveu adjunt de la majoria psocialista al Congrès, Sr. Hdez Moltó.
  Total, de moment s’han perdut ja 7.500 M. €,..i el que queda. I s’han pulit el 100% dels recursos del Fons de Garantia de Diposits de CE, fruit de molts anys de dotacions entre les caixes (50%) i el BE (50%). Com les catalanes eren/són, el 30% dels dipòsits de les caixes de l’estat, uns 900/1000 M. € aportats per les caixes catalanes ens han volat, per la grazieta del Hdez.Moltó, del Mafo i del Psoe de Ferraz i de Toledo.  Mafo va intervenir dos anys després de que  tingues els informes i les propostes tècniques al respecte. Per que era amic seu. I això va doblar el forat. Mira que bé.
  Es a dir, estic d’acord en que la gestió desastrosa s’ha de penalitzar, però tota. I els supervisors (es diguin B.Espanya, Conselleria del Sr. Castells, o Montilla..) també haurien de ser penalitzats. O no? Son “intocables”??

  Sempre recordo i aporto el cas Enron.  Si, falsedats empresarials, forats,………i l’auditor,un soci d’Arthur Andersen, que no va fer bé la sevaa feina ni va complir amb les seves obligacions. El joc de les responsabalitats (a USA no es cap joc, ni als països seriosos ), entre altre cosees (presidents i directius a la pressó, inhabilitació de directius, pèrdues de patrimoni personals atès que van ser confiscats per a cobrir responsabilitats empresarials, i disolucio de l’auditora més gran i poderosa del món mundial, AA, com a penalitzacio davantt la insuficiencia dels seus recursoss per a fer front a les responsabilitats derivades.

  Enron, una de les corporacions mes potents del món,…s’ho va passar molt malament…però segueix, en un altre nivell.  Els president i executius estan fora, alguns encara a la presó, i AA disolta, si, la mes gran auditora va caure i es va fondre.

  Aci, els auditors i supervisors publics…..que no han fet la seva feina, o l’han fetaa malament, què?     D’aquests no se n’ha de parlar??………

  Els gestors responsables del “fiasco” de les primes úniques van sortir “impoluts”…com ho demostra la seva posicíó actual….quan molts estalviadors varen ser obligats, lògicament, a fer declaracions i aportacions fiscal suplementàries, complementàries…i rapides i obligatòries.

  O anem “en serio” o no es millora res. Anar selectivament, mirant a l’altre cantó quan són “poderosos” els qui haurien de ser “analitzats”, “potser incausats” i “responsabilitzats (auditors i supervisors inclosos)” no em sembla ètic ni positiu.  Però es la meva visió personal, discutible, es clar, com totes.

  Pero Enron demostra que si es vol, es pot.
  Cordialment,
  Andreu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!