1. Sobre gustos no hi ha res escrit… Però la qüestió es que el Parlament de Catalunya ha prohibit les corridas de toros pel fet de que és una tortura i maltractament a un animal, no perque als parlamentaris no els hi agradi l’espectacle…
  Pensi, però, que hi pot haver-hi algú que l’hi agradi “jaure” amb menors d’edat, i és pot emprenyar perquè les seves preferències estiguin prohibides.

  Maleit el poble que, per divertir-se, hagi de fer patir.

  Atentament

 2. M’ha encantat que posara el vídeo de les Illes. Sols una apreciació i matisació cultural.
  España mai no ha tingut gens paregut al Noucentisme nostrat, que naix en contraposició al Modernisme. Ni tampoc res de semblant al Novecentismo italià de base modernitzadora però de recordança de civilització romana. Mentre que pels anys 20 del segle passat, ací hi havia un cert sentit d’assentament cultural per a les masses, de base mediterrània, a España feien “Castisisme” per a refermar-se (en el doble sentit de tancar-se i afermar-se) en el propi nacionalisme incloent.
  Mostra del Castisisme:
  El bunyol d’El Poble Espanyol de BCN és la seua expressió més genuïna, que com sempre fan, les deixen a les colònies, aquells bandarres. 

  Cordialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!